Skip to content

Categories:

Om denna webbplats

Välkommen!

Denna webbplats är öppen för alla och skapas av mig som lärare efter mina elevers behov och intressen. Materialet fylls på successivt.

Webbplatsen kompletteras med en klassblogg med veckoplanering, uppgifter och respons på uppgifter. Ibland redovisar eleverna dessutom gruppvis eller individuellt via kommentarsfunktionen. En sådan klassblogg heter NV08 läser Svenska B och ligger här:  http://wastes.skolbloggen.se/.  Nya klassbloggar skapas varje gång en kurs startar.

Individuella uppgifter och reflektioner redovisar eleverna oftast på sina egna bloggar. Men vi har även ett gemensamt projekt, där de skriver individuella inlägg, som heter Elever & lärare tipsar & diskuterar. Även denna blogg är anmäld till webbstjärnans tävling:  http://cwastes.skolbloggen.se/

Vi har också startat en klasswiki på Wikispaces där vi lättare kan samarbetsskriva:  http://eastsmoothhigh.wikispaces.com/

Om du har idéer eller tips på hur vi kan förbättra och utveckla vårt arbete ytterligare, så skriv gärna en kommentar till den här sidan!

Vänliga hälsningar
Charlotta Wasteson


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Lotta Nilsson says

  Hej Charlotta!
  Jag hittade just din ambitiösa sida och jag blev så glad! Jag kommer att återkomma!

  Vänliga hälsningar
  Lotta
  PS Jag jobbar som lärare i sv/re på gymnasiet i Lidköping

 2. cwaste says

  Vad kul! Tack för responsen! Välkommen! 🙂

You must be logged in to post a comment.Hoppa till verktygsfältet